Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Ons DNA

Ventimon ademt techniek. Toch is het succes van Ventimon niet alleen te wijten aan het feit dat onze medewerkers zo goed zijn in hun vak; de wijze van bedrijfsvoering speelt hierin eveneens een grote rol. De slogan ‘Samen behaal je resultaat’ is immers geen loze kreet, maar geeft aan hoe wij met onze klanten en medewerkers omgaan: we werken samen aan de beste oplossing. 

En of je nu de directeur, opdrachtgever of monteur bent, iedereen is even waardevol voor onze platte organisatie. Wij zetten als bedrijf dan ook alle zeilen bij voor een goede relatie met onze vakmensen.

Buitengewoon gewoon

Ventimon is de adviserende totaalinstallateur. We houden niet van blabla, maar we zeggen waar het op staat en doen wat we beloven. De ‘geen gezeur garantie’ hanteren wij al sinds de oprichting in de jaren ’70. In een halve eeuw is het kleine familiebedrijf van weleer uitgegroeid tot een duurzaam installatiebedrijf waar opdrachtgevers graag mee samenwerken. Dat is niet alleen omdat we goed werk afleveren, maar zijn onze normen en waarden die wij vanzelfsprekend vinden, uitzonderlijker dan wij denken… 

‘We doen gewoon ons best en juist dát maakt ons misschien wel bijzonder.’

Heb jij zin om in een gedreven team te werken?

‘Wij regelen het gewoon, zeiden ze.
En dat doen ze.’

“Tijdens de contractonderhandeling wilde ik graag elk detail dichtgetimmerd hebben. Daar keken ze bij Ventimon van op. ‘Wij regelen het gewoon’, zeiden ze. En dat doen ze.​”

Stefan Verberk, Giesbers Bouw en Ontwikkeling