Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Waar wij

sterk in zijn

Bij Ventimon werken we aan de toekomst. Onze professionals geven advies over en installeren elektro-, installatie- en ventilatietechniek voor alle voorkomende projecten in de renovatie, transformatie, nieuwbouw en energetische verbeteringen. Zo zorgen we voor de beste oplossingen, voor nu en voor de wereld van morgen.

Nieuwbouw

Niet klakkeloos installeren, maar écht luisteren waar er behoefte aan is. Wij maken elk gebouw zo aangenaam en duurzaam mogelijk. Voor nu en in de toekomst. Omdat de ontwikkelingen rond installaties en gebouwen nooit stilstaan, bewegen wij continu mee. Zo werken wij bijvoorbeeld graag met BIM (Bouw Informatie Model). Door deze toekomstbestendige wijze van integraal bouwen en samenwerken wordt er beter, efficiënter, economisch voordeliger en sneller gebouwd. Een systeem naar ons hart!   

Renovatie

Renoveren is hot. Ook bij bestaande bouw is er immers veel winst te behalen op het gebied van duurzaamheid en comfort. Bovendien is het verbeteren van bestaande bouw juist de meest duurzame en milieuvriendelijke manier van huisvesting. Dus zijn wij van Ventimon, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, blij met deze ontwikkeling!

Dankzij onze ervaren professionals verlopen renovatieprojecten zonder problemen. Overigens ook zonder moddervoeten, meezingers of ander ongemak, want de uitvoering van de werkzaamheden wordt zo uitgevoerd dat er voor de aanwezige gebruikers/bewoners zo min mogelijk overlast is.

Transformatie

Als het even kan, zien wij van Ventimon liever een transformatie dan de sloopkogel. Een bestaand pand kan namelijk vaak prima een andere bestemming krijgen. Bijvoorbeeld een kerk of school die een nieuwe toekomst als appartementencomplex of hotel tegemoet gaat. Zulke transformaties dragen bij aan een duurzamere samenleving. 

Ventimon denkt mee en zorgt ervoor dat het hernieuwde gebouw wordt voorzien van installaties die volledig aansluiten bij de nieuwe bestemming, de huidige eisen én de toekomst. 

Energetische verbeteringen

Energierekening omlaag en comfort omhoog; ook voor energetische verbeteringen ben je bij Ventimon aan het juiste adres. Niet alleen is er veel winst te behalen bij een oud gebouw waar het binnen net zo hard waait als buiten, maar ook bij een woning en/of appartementencomplex met een (redelijk) hoog energielabel. Door onze jarenlange kennis en ervaring vinden wij de ideale balans tussen investering en resultaat en hebben wij voor elk gebouw een passende oplossing. Ons stappenplan voor energiebesparing is gebaseerd op de uitgangspositie, de ambitie en, uiteraard, het beschikbare budget.