Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Ventimon

installeert

Ventimon installeert… tja, wat niet eigenlijk? Wij zijn gespecialiseerd in elektro-, installatie- en ventilatietechniek en werken veelal aan projecten in de renovatie, transformatie, nieuwbouw en energetische verbeteringen. 

Dankzij ons totaalconcept en de diverse specialismen in huis zijn we een sparringspartner voor onze opdrachtgevers en kunnen we hen tijdens het gehele proces met raad en daad bijstaan. Als bedrijf delen we graag onze kennis. Kennis is macht, kennis delen is kracht, vinden wij.

Onze betrokkenheid en vertrouwen strekt zich niet alleen uit naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers. Zij zijn immers het kapitaal van onze organisatie. Wij zetten als bedrijf dan ook alle zeilen bij voor een goede relatie met onze vakmensen. 

Nieuwbouw

Renovatie

Transformatie

Energetisch

Wij lopen voorop met BIM. Want al ben je nog zo sterk en compleet in je eigen vakgebied, samen haal je er áltijd meer uit!

BIM is de bom

Ventimon is bovendien een groot voorstander van een samenwerking tussen verschillende (bouw)partners via BIM (Bouw Informatie Model). BIM zorgt dat alle relevante gegevens gedurende het gehele bouwproces in een digitaal (3D) gebouwmodel worden opgeslagen, gebruikt en beheerd. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken hierdoor met dezelfde informatie. Zo weet dus iedereen van elkaar wat er gebeurt. 

Kom jij werken
bij Ventimon?

Als totaalinstallateur werken wij vandaag aan de slimme gebouwen en duurzame installaties van morgen. Daarom zoeken wij gedreven technici met hart voor het vak die graag alle zeilen bijzetten voor het beste resultaat. Enthousiasme, bevlogenheid en passie voor installatie- of elektrotechniek is daarbij belangrijker dan opleiding en ervaring.