Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Nieuwe bedrijfshal 3DXF in Wijchen

Het nieuwe bedrijfspand van 3DXF in Wijchen is met recht een blikvanger te noemen! Niet alleen door de locatie (het pand ligt op een hoek, waardoor je vanuit meerdere kanten zicht hebt op het perceel), maar ook door het pand zelf. Veel glas en (uiteraard) mooie stalen componenten geven het gebouw een opvallend én eigen gezicht. Een mooi project waaraan Ventimon graag een steen heeft bijgedragen.

Jacky en Henrike Janssen van Janssen Lastechnieken/3DXF in Wijchen werken graag met partijen uit de omgeving. Toen ze besloten om een nieuw pand te bouwen (speciaal voor het samenstellen van plaatwerkonderdelen), kozen ze met name voor bedrijven in en rond Wijchen, waaronder Ventimon. Ventimon was bij 3DXF verantwoordelijk voor alle werktuigbouwkundige installaties, dus alle installaties betreffende onder andere verwarming, klimaatinstallatie, airconditioning en sanitair.

Uitdaging

‘Een mooi project’, aldus Ramon de Graaf, projectleider van Ventimon. ‘Zo was het verloop van de luchtkanalen in combinatie met de systeemplafonds een uitdaging. Je wilt deze immers netjes boven het plafond verwerkt hebben. Ook het verwarmen van de bedrijfshal door middel van warmtepompen is een onderdeel waarin we als bedrijf nog lerende zijn. We blijken echter genoeg kennis in huis te hebben om ook dit soort uitdagingen aan te gaan. Het is kicken als alles precies zo werkt zoals je het van tevoren hebt bedacht.’  

Kwaliteit
Bovendien lag dit project letterlijk om de hoek bij Ventimon. Jacky: ‘Ondanks dat we zowat buren zijn, kende ik Ventimon niet goed. Maar we blijken verrassend veel gemeen te hebben. Het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken zijn niet alleen heilig in onze organisatie, maar ook bij Ventimon. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Ventimon heeft gewoon goed werk afgeleverd.’         

Janssen Lastechnieken
Janssen Lastechnieken in Wijchen bestaat sinds 1997 en is in de loop der jaren al diverse keren uit zijn jasje gegroeid. Toen Jacky een paar jaar geleden zijn hand kon leggen op een mooi perceel op het Wijchense deel van bedrijventerrein Bijsterhuizen, greep hij zijn kans. Op een aantrekkelijke locatie op steenworp afstand van Janssen Lastechnieken, bouwde Jacky in eigen beheer een bedrijfshal met kantoren. Een toekomstbestendig pand waardoor het bedrijf zich nog meer kan richten op het produceren van plaatwerk onderdelen met moderne (computergestuurde) machines zoals fiber lasersnijden, CNC kanten,- knippen -en ponsnibbelen. En vanaf Q2-2024 ook met uiterste precisie CNC afbramen.

Opdrachtgever

3DXF

Plaats

Wijchen

Specialisme

Nieuwbouw