Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Verduurzaming van 240 appartementen in Oss

240 sociale huurappartementen in de Dichtersbuurt in Oss worden in opdracht van Woningcorporatie BrabantWonen verduurzaamd en krijgen een opfrisbeurt. Ventimon en de Van de Klok maken de appartementen klaar voor de toekomst.

‘Dit is zo’n mooi voorbeeld van een project waarbij Ventimon van a tot z betrokken is’, aldus Rick Hermanussen van Ventimon. ‘We hebben meegedacht over de planvorming, hebben advies gegeven, de raming bepaald en we mogen uiteindelijk het project uitvoeren. Onze kennis en ervaring, zowel op kantoor als van onze monteurs, komen in alle fases van dit project aan bod.’

Extra competenties
De appartementen worden flink aangepakt. Zo wordt er onder andere een collectief ventilatiesysteem aangebracht en wordt de standleiding van ieder appartement gerenoveerd. De buitenzijde van de appartementen wordt verduurzaamd door het aanbrengen van nieuwe beglazing en draaiende delen. Bovendien vervangen de nieuwe aluminium puien de oude schuiframen. Ook wordt alle verlichting aangepast naar led en wordt er een ruimte voor scootmobielen gerealiseerd. Omdat de bewoners tijdens het onderhoud gewoon in hun appartementen verblijven, stelt Ventimon extra competenties aan de monteurs die aan dit project werken.

Opdrachtgever

Van de Klok

Plaats

Oss

Specialisme

Renoveren