Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Voormalige meisjesschool Opus wordt viersterrenhotel The Rebyl

Een eeuw na de opening krijgt de voormalige meisjesschool Opus een nieuwe bestemming. In opdracht van Lingotto transformeert Ventimon samen met Van de Klok en Van Delft Groep het statige schoolgebouw aan het Vierdaagseplein in Nijmegen.

‘Een prestigieus project. Niet alleen voor de stad Nijmegen, maar ook voor Ventimon”, legt Rick Hermanussen van Ventimon uit. ‘Een school transformeren naar een viersterrenhotel met 97 kamers en suites, een café-restaurant, een gym en vergader- en eventruimtes is echt een gigantische klus. En dat stelt hoge eisen aan de partijen die eraan meewerken.’

Trots
Dat Ventimon hiervoor gevraagd is, maakt Rick trots. ‘Het geeft een kick om in samenspraak met de klant en de andere samenwerkende partijen een gebouw met de nieuwste technieken helemaal opnieuw vorm te geven.’ En dat het fijn samenwerken is met Van de Klok en Van Delft Groep bewijst het feit dat de drie partijen binnenkort aan een nieuw project beginnen. In opdracht van de gemeente Nijmegen transformeren zij het pand op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Bijleveldsingel tot noodopvang voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Opdrachtgever

Lingotto

Plaats

Nijmegen

Specialisme

Transformeren