Kom werken bij ventimonKom werken bij ventimon

Kom bij

ons werken

Magazijnmedewerker (20 uur) die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt.

Als magazijnmedewerker houd jij je bezig met allerlei uiteenlopende werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren van binnengekomen materialen, deze verdelen en plaatsen op de schappen en zorgen dat deze voorzien worden van de juiste projectnummers. Ook het bestellen en (retour) sturen van materialen en meetapparatuur behoort tot jouw takenpakket.

Verder zorg jij ervoor dat de werkplaats, het magazijn en het buitenterrein schoon en opgeruimd worden én blijven. Zo zet je onder andere de containers klaar en zorg je dat ze geleegd worden. En, last but not least, je houdt in de gaten dat de koelkast in de werkplaats goed gevuld blijft.

Het is een afwisselende functie waarin je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. In het magazijn is geen vorkheftruck aanwezig, dus een certificaat hiervoor is niet nodig. Sowieso vinden wij enthousiasme en een goede werkhouding belangrijker dan opleiding en ervaring.

Op dit moment gaat het om een functie van 20 uur verdeeld over 5 dagen, dus deze (bij)baan is bijvoorbeeld ook ideaal voor scholieren of studenten. Maar niet alleen jong, ook oud(er) is van harte welkom om bij ons te solliciteren!

Functie-eisen

 • beschikt over een flinke dosis enthousiasme en motivatie;
 • bent initiatiefrijk en communicatief vaardig;
 • hebt affiniteit met techniek;
 • vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en kunt ook snel schakelen.

Arbeidsvoorwaarde

Wij verwachten van jou een goede werkhouding, maar uiteraard mag je van ons ook wat terugverwachten. Zoals:

 • een uitdagende baan bij een werkgever bij wie techniek, duurzaamheid, innovatie en zorg voor zijn medewerkers hoog op het prioriteitenlijstje staan;
 • een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een eigen kantoor;
 • genoeg vakantiedagen om de balans tussen werk en privé in topconditie te houden;
 • focus en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • een werkplek waar iedereen gelijk is en iedereen erbij hoort;
 • 40 leuke collega’s (van jong tot oud) en de gezelligste borrels, feestjes en andere uitjes.

Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op, bel 024-6450585 en vraag naar Dewi Laurensen. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, stuur een mailtje met daarin je naam, emailadres en telefoonnummer naar info@ventimon.nl.

Over Ventimon Totaal Installateur
Ventimon is een toonaangevend familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring als totaal installateur. We werken met een vast team dat bestaat uit 30 vakbekwame professionals waar nodig aangevuld met ingeleende vaklieden. Wij leveren deskundige installaties en de beste service. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Niet alleen voor onze klant, maar ook voor onze mensen. We doen wat we beloven en geven net dat beetje meer.

Dus werk jij ook graag in een bedrijf waar je trots op kunt zijn? Waar je inzet wordt gezien en je mag werken in een team van prettige, gemotiveerde collega’s? Dan ben jij die monteur E-installaties die wij in ons team willen hebben.